Skoči na glavno vsebino

Letošnje leto smo se v našem vrtcu odločili, da mesec marec posvetimo predvsem družinam. Ker sta v družini pomembna tako mama kot tudi oče, smo  skupaj z otroki pripravili našo teraso vrtca za prav posebno izkušnjo za oba starša.

Z otroki smo najprej izdelali darilca. Zmajčki smo pripravili vazice iz das mase. Vazice pa so krasile slike družin, ki so jih narisali otroci. Pikapolonice pa so izdelale lesene figurice, ki so predstavljale otrokove družine. En dan pred presenečenjem pa smo pripravili tudi izvrstne sladice, s katerimi so se lahko nato skupaj posladkali na terasi.

In tako smo bili pripravljeni na obisk staršev. Pripraviti je bilo potrebno samo še teraso. Vzgojiteljice smo okrasile teraso v pomladansko dekoracijo, uredile pa smo tudi foto kotiček kjer so se lahko družine slikale. Sliko so lahko odnesli  domov.

Starši so imeli možnost, da se  v popoldanske ali dopoldanske času skupaj s svojimi otroki ustavijo, se podružijo predvsem pa sprostijo in uživajo. Druženje pa je spremljala čudovita glasbena spremljava.

DRUŽIN JE TAM, KJER SE ŽIVLJENJE ZAČNE IN SE LJUBEZEN NIKOLI NE KONČA.

Spisala Maja Gudlin

Dostopnost